Šta sada ovo znači? Neymar počeo učiti jezik

Promjena planova

Šta sada ovo znači? Neymar počeo učiti jezik

Neymar i njegova želja za povratkom u Barcelonu su i ljetos punili novinske stupce. Ljeto i prelazni rok su, međutim, prošli, a Brazilac je ostao u PSG.

Međutim mnogi su mu u Parizu, pa tako i navijači, zamjerili jer je pokušavao osigurati transfer u Barcelonu. Zbog toga se Brazilac našao na meti navijača bez obzira na sjajne partije od momenta kada se oporavio od povrede.

Iako se gotovo od samog Neymarovog dolaska u PSG počelo špekulisati da je on zapravo nezadovoljan u Parizu, sada stižu informacije koje možda nagovještavaju "promjenu raspoloženja" sjajnog Brazilca.

Naime, španski mediji tvrde da je Neymar krenuo na časove francuskog jezika što mnogi tumače kao njegovu odluku da se ipak skrasi u Parizu.

Iako je u PSG prešao prije više od dvije godine, Neymar se nije previše trudio da nauči francuski jezik, prije svega jer je sa mnogim sunarodnjacima na Parku prinčeva mogao komunicirati na portugalskom, a sa nekima mu je pomagao i španski.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Do sada je brazilski superstar francuski jezik natucao u slučajevima nužde. Ipak, to će se jako brzo promijeniti jer španski Don Balon prenosi da Neymar svakodnevno ide na časove.

Neymar navodno želi popraviti odnose i sa francuskim medijima, te pridobiti navijače. Također, sve češće učestvuje u marketinšikim projektima PSG-a što jasno govori da želi popraviti svoj imidž u klubu, ali i javnosti....

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi