Šta se dešava, da li je do testova ili? Miletić i Juričić u Haifi pozitivni, a u Sarajevu negativni?

Šta se krije iza testova u Izraelu?

Šta se dešava, da li je do testova ili? Miletić i Juričić u Haifi pozitivni, a u Sarajevu negativni?

S. Mlaćo

Ekspedicija Željezničara vratila se sinoć iz Izraela, a Plave su zadesili problemi pri povratku kući.

Na sarajevskom aerodromu nisu im dopustili odlazak dok ne potpisu odluku o četraestodnevnoj izolaciji, a zatim je dogovoreno da će nogometaši u izolaciju do ponedjeljka, kada će biti obavljeno novo testiranje.

Luka Miletić je bio jedan od pet Željinih članova kod kojih je potvrđen koronavirus na testiranju u Izraelu, a jutros je defanzivac obavio novo testiranje u certificiranom labaratoriju od strane Federalnog ministarstva zdravstva.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zanimljivo, test odrađen u ALEA Genetičkom centru je pokazao da je negativan, uostalom kao i prije puta u Izrael. Također, ista situacija je i sa Lukom Juričićem čiji je test također u BiH negativan, a u Izraelu pozitivan.

Zaisto čudno, te sa pravom može sumnjati na rezultate testove koje su Izraelci donijeli Plavima pred meč sa Maccabijem koji je na kraju i odgođen jer su obojica ovih fudbalera i pred polazak u Izrael bilo negativni na korona virus. Da li će i kada biti odigran UEFA još uvijek nije donijela odluku. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kolezeljovac
Slati UEFI ovo odmah!
33 2
Zapad
Pa logicno ovdje im se stele nalazi
14 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti