3

Komentari (3)

Denchi
Eto Memphisa, bit ce on na klupi ubuduce....
milozadrago
Grizmanu jedina losa stvar je sto igra na istoj strani kao i serhio roberto. grizi se trudi otvara trvi ali roberto ne zna da doda loptu mislim zna dodat samo mesiju. koliko nam je mesi valjao toliko nas je i ****o u ove 3 4 godine . prvo nas je ****o sa ponasanjem i hodanjem na terenu a drugo jer igra kad je samo njemu cejf vise ja u krevetu pretrcim nego messi na terwnu. mnogi ceme sad pljuvati i reci kako je messi barsi dao sve ali barsa je njemu dala jos vise barsa je od njega napravila igraca i napravila milionera. ne znam da i jedan igrac u historiji mogao ovoliko zaradjivati jos i naredjivati u klubu kao messi sta radi. po meni vise su dali Xavi i Iniesta nego messi.
realno_govoreci
@milozadrago upravo tako .Ovi minusu dolaze od Messievih fanova koji ne mogu da podnesu da mu dolazi polahko ali sigurno kraj i da to nije to sto je nekada bilo.Messi je Barci problem br.1 trenutno jer kako god izgledalo u prvim utakmicama protiv Seville se vidilo da je u biti sve isto samo drugačije upakovano.
Buskets kakav god da je mora igrati i samo je Messiu dodavati,( bilo bi zanimljivo uraditi statistiku broj njegovih pasova i koliko je samo Messiu uputio),i kod 90% drugih je skoro isto.Pjanić koliko god da je kreativan to neće moći iskoristiti jer je limitarn sto se mora Messiu dodati i Se Jong isto.De Jong nije ni blizu sta je u Ajaxu bio.
O manjku igraca pri pokrivanju terena da ne pricamo jer i djeca mala mogu primjetiti da Messi ne pokriva prostor defanzivno već se kreće gdje on želi.E tu sad dolazi do problema jer Grizmanova pozicija je iza napada gdje traži loptu ali je dobiti neće jer zna se kome mora ići.Jednostavno živi bili pa vidjeli ,jedan Bajern će ovo satrati ponovo jer nema bitne promjene u timu osim što ima mnogo dobrih igrača ali Messistem je takav kakav jeste.Čovjek je možda najbolji u povijesti ali radi dobra Barce vrijeme je bilo da se okrene novi list.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.