Šta se dešava na Grbavici? Krčmarević zakazao vanrednu press konferenciju

Pojedini mediji dobili poziv

Šta se dešava na Grbavici? Krčmarević zakazao vanrednu press konferenciju

Edmir Škorić

Fudbalski klub Željezničar organizovao je danas u 17 sati vanrednu press konferenciju.

Povod vanredne konferencije bit će obraćanje šefa stručnog štaba Slobodana Krčmarevića, ali nije poznato šta će saopštiti novinarima i koja je tema iste.

Međutim, činjenica je da su navijači nezadovoljni poslije poraza u Zenici od Čelika, ali i partijama svojih ljubimaca na samom početku sezone.

Krčmarević je nakon poraza od Čelika praktično već stavio svoj mandat na raspolaganje riječima: "Ako je do mene, onda je to najmanji problem..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje da vidimo da li je već izgubio podršku čelnih ljudi kluba ili će se kola slomiti na nekom drugom.

Kako saznajemo, služba za odnose s javnošću FK Željezničar poslala je poziv za vanrednu konferenciju pojedinim medijima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Ili je do trenera ili do igraca. A meni se cini oboje. Igraci nidje veze a trener ako je dobar, treba da od njih nesto napravi ili da upravi kaze da nema kvalitetnih igraca. U Zelji puno toga ne stima ove godine. Iz Tuzle sam a maksuz sam dosao na cevape u Sarajevo i kad su igrali protiv Trans Narve i Apolona, i isao sam na utakmicu, gledao. Ekipa je smijesna, Bogicevic bi trebao igrati u nekakvoj opstinskoj lizi itd itd Ni repa, ni tijela a ni glave. Ekipa je smijesna. Zao mi je, ipak je Željo ime.
40 5
casimiro
mi bi murinja za mjesec dana otjerali!pa ne moze i stadion i prvoklasni igraci koji kostaju!ko je narodu ugodio!da osvajamo titule svi bi po njima pisali,i govorili treba stadion osposobiti..
27 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi