Šta se dešava s Baleom? Kladionice znaju nešto što drugi ne?

Izbačen iz ponude

Šta se dešava s Baleom? Kladionice znaju nešto što drugi ne?

E. Škorić

Navodno je veliki broj uplata u zadnja 24 sata natjerao bukmejkere da iz ponude svjetskih kladionica izbace okladu na mogući povratak Garetha Balea u Tottenham.

Velšanin se povezuje s Tottenhamom i kladionice su čak nudile mogućnost da se uplati novac na mogućnost Baleovog povratka.

U posljednja 24 sata prmijećen je veliki broj uplata na Baleov povratak u Tottenham, pošto su mnogi uvjereni da će Velšanin napustiti Real i vratiti se u svoj nekadašnji klub.

Uostalom, navodni sastanak predsjednika Reala Florentina Pereza s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem također pojačava mogućnost takvog scenarija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale ima ugovor s Realom do 2022. godine, ali njegovo nezadovoljstvo u Madridu je evidentno i već ranije je trebao da napusti klub, a sada se spominje povratak u Tottenham kod Josea Mourinha.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjo
njemu je najbolje da ode malo u zoloski vrt kod porodice hahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi