Šta se dešava s bh. fudbalom? Nezadovoljni igrači Radnika krenuli napustiti teren

Nezadovoljni suđenjem

Šta se dešava s bh. fudbalom? Nezadovoljni igrači Radnika krenuli napustiti teren

Fudbaleri Radnika u ovim momentima žele da napuste teren Gradskog stadiona u Banja Luci jer nisu zadovoljni suđenjem. u susretu 15. kola Premijer lige.

Nakon što je Stojan Vranješ pao u šesnaestercu, glavni sudac Aleksandar Njegomirović je dosudio penal, a fudbaleri Radnika se nikako nisu mirili s tim.

Njihov igrač Velibor Đurić je poveo ostale saigrače van terena, a kada su došli do aut linije trener Žižović im je prišao i uspio ih zamoliti da se vrate na teren.

Bila je ovo jedna od situacija koje rijetko kada viđamo ili gotovo nikada na fudbalskim terenima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, igrači gostujućeg tima su se vratili na teren, a Vranješ je bio precizan s penala za 2:0 deset minuta prije kraja meča.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
Koji je ovo po redu penal za Borac ?
19 1
Nikoizniceg
Sve navojačke skupine trebaju pred zgradu od nekoliko miliona i otjerati one lopovčine, i trebaju se tražiti doživotne suspenzije pojedinim sudijama, zabrana bavljenja fudbalom u BiH svima....
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi