Šta se dešava sa Higuainom? Na treningu nabijao loptu i svađao se sa trenerima

Argentinac potpuno izgubio živce

Šta se dešava sa Higuainom? Na treningu nabijao loptu i svađao se sa trenerima

S. Grebović

Ekipu Chelseja za pet dana očekuje finalni susret Lige Evrope protiv Arsenala koji će biti odigran u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana.

Plavci su sezonu završili na trećoj poziciji i tako obezbjedili učešće u Ligi prvaka naredne sezone. S toga osvajanje trofeja Lige Evrope nije toliki prioritet, što se ne može reći za Arsenal.

Topnici su na kraju završili na petom mjestu i jedini način da naredne sezone zaigraju u najjačem klupskom takmičenju Starog kontinenta je da osvoje Ligu Evrope.

Ekspedicije su već otputovale u Bakuu kako bi se igrači što bolje prilagodili na vremensku zonu i vremenske uslove koje vladaju u Azerbejdžanu.

Na internetu je prije par dana osvanuo snimak treninga Chelseja na kojem se vidi Gonzalo Higuain u blago rečeno, 'divljem' izdanju. Argentinac se tokom čitavog treninga raspravljao sa pomoćnim trenerima i saigračima, a u jednom momentu je iz znaka revolta nabio loptu i nastavio da mlatara rukama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ovaj 31-godišnjak je u redove Chelseja stigao zimus iz Juventusa, a Plavci će imati mogućnost otkupa negovog ugovora po završetku sezone za 36 miliona eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti