Šta se dešava sa ovim momkom? Rabiot "ispalio" i Tuchela
Foto: EPA

Otkazao sastanak i otišao na odmor

Šta se dešava sa ovim momkom? Rabiot "ispalio" i Tuchela

M. Šljivak

Adrien Rabiot napravio je presedan tako što je e-mailom zatražio od selektora reprezentacije Francuske Didiera Deschampsa da ga skine sa liste rezervnih igrača za Svjetsko prvenstvo.

Ovaj potez naišao je na žestoke reakcije francuske javnosti i veznjak PSG-a će vjerovatno još dugo sačekati na naredni nastup u dresu Trikolora.

Da upotpuni haos kojeg je napravio Rabiot se pobrinuo već danas. Odlučio je da otkaže ranije dogovoreni sastanak sa novim trenerom PSG-a Thomasom Tuchleom i otputovao je na godišnji odmor.

Poručio je da se u klub vraća 2. jula kada će se ekipa PSG-a sastavljena od fudbalera koji ne igraju na Mundijalu u Rusiji po prvi put okupiti pod vodstvom novog trenera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pitanje je samo kakav će status nakon ovakvog poteza Rabiot imati kod njemačkog stručnjaka koji izuzetno cijeni i voli disciplinu u ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi