Šta se dešava u Francuskoj? Navijači St. Etiennea upali na trening i okružili igrače

Nezadovoljstvo zbog slabih igara

Šta se dešava u Francuskoj? Navijači St. Etiennea upali na trening i okružili igrače

E. Škorić

U subotu su navijači Marseillea, nezadovoljni rezultatima i situacijom u klubu, bakljadama napali ulaz u trening centar, a čak su neki igrači povrijeđeni.

Nezadovoljstvo su istog dana odlučili iskazati i navijači Saint-Etiennea, ali oni su ipak imali nešto manje agresivan nastup, pa se sve uglavnom odvijalo na razgovoru nakon teškog poraza od Lyona u prošlom kolu.

Navijači "zelenih" ušli su u trening kompleks i prekinuli trening prve ekipe. Video koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje veću grupu navijača koji okružuju nogometaše i počinju pjevati pjesme.

Prema francuskim medijima, navijači su željeli podržati igrače, dok neki od medija tvrde da su također i vrijeđali igrače.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

St. Etienne na zadnjih 18 ligaških mečeva ima tek jednu pobjedu, a danas od 13 sati gostuju u Nici. Neće biti nimalo dobro ako opet izgubi...

Top Komentari

Matic
Klubovi kojima ovakvi narkomani i sitni kriminalci upadaju na treninge su osudjeni na propast. Nadam se da cemo mi u sto kracem roku otjerati ove nase istetovirane pistoljdzije i da ce nas Zeljo opet prodihati punim plucima.
5 3
GuiliDamou
Vi kao sportski, “ugledni sportski” portal iz BiH trebali bi da ne objavljujete ovakve gluposti i podsticete na nasilje i sl. sranja! Medjutim, posto volite novac vise nego sami sebe, vama treba sto vise zutila i gluposti da bi se sto vise klikalo...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi