6

Komentari (6)

Okreni obrni neki klub ce biti sampion a neki ce ispasti iz lige, pa sta da rade navijaci onih klubova koji ce ispasti iz lige, sta treba da rade, treba li oni ubiti ubiti igrace svog voljenog kluba. Neke osobe svoje frustacije iskazuju kao dio skupine navijaca bilo kojeg kluba. Sirotinja navija a neki fudbaleri na terenu imaju pravo bogastvo i zive na visokoj nozi.
Matic
Klubovi kojima ovakvi narkomani i sitni kriminalci upadaju na treninge su osudjeni na propast. Nadam se da cemo mi u sto kracem roku otjerati ove nase istetovirane pistoljdzije i da ce nas Zeljo opet prodihati punim plucima.
GuiliDamou
Tesko lafe moj, tesko, brutalniji sistem i organi javnog reda i mira, bez toga nema rjesenja. Sreca samo FKS je da trenutno medju navijacima nema toliko “jakih” kriminalnih faca, inace bi i kod nas ista situacija bila.
fantazi_plejer
taj fks nema navijaca, posjeta im 2k po tekmi
GuiliDamou
Vi kao sportski, “ugledni sportski” portal iz BiH trebali bi da ne objavljujete ovakve gluposti i podsticete na nasilje i sl. sranja! Medjutim, posto volite novac vise nego sami sebe, vama treba sto vise zutila i gluposti da bi se sto vise klikalo...
AmarSahi
Nisu ni oni budale, kada imaš uključen adblocker (koji im spriječava zarađivanje novca) portal ti ne da da koristiš portal uopće...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.