Šta se dešavalo u Istočnom Sarajevu: Plemići ostali iznenađeni poslije meča

Huligani oštetili autobus

Šta se dešavalo u Istočnom Sarajevu: Plemići ostali iznenađeni poslije meča

Samir Mlaćo

Juniori Slavije Zrinjskog jučer su u Istočnom Sarajevu podijelili bodove u susretu 19. kola Omladinske Premijer lige, ali gosti iz Mostara neće po lijepom pamtiti ovaj meč.

Naime, kada su se vratili sa utakmice i trebali krenut put kućama, ugledali su razbijene staklo na autobusu.

Nepoznati počinilac ili više njih oštetilo je autobus gostiju, pa su gosti u teškim uslovima se vratili u Mostar.

"Što se tiče našeg gostovanja u Istočnom Sarajevu moram istaknuti da je sve bilo i više nego korektno. Nikakvih problema nije bilo, ugošćeni smo stvarno odlično. Nikakvog povoda za nešto ovakvo nije bilo, uvjereni smo da ovo nema veze s dešavanjima na sportskom terenu gdje je sve bilo maksimalno korektno i gdje smo naišli na odličan prijem od strane domaćina", kazao je za SportSport.ba trener juniora Plemića Nenad Gagro.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Top Komentari

MirzaBarucic
Srbofil Covic na aparatima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi