Šta se desilo s Kenanom Kodrom na kraju prelaznog roka?

Trebao preći u Leganes

Šta se desilo s Kenanom Kodrom na kraju prelaznog roka?

Bosanskohercegovački napadač Kenan Kodro bio je posljednjih dana zimskog prelaznog roka jedna od tema španskih medija i povezivao se s odlaskom iz Athletic Bilbaa.

Prema izvorima iz Španije, naš napadač je trebao otići na posudbu u redove Leganesa koji se ove sezone bori za opstanak u La Ligi, ali kasnije se ispostavilo da je to bila samo špekulacija.

Kodro je na kraju ostao član Athetica u kojem je u posljednjih nekoliko sedmica dobio određen prostor za igru te se pokazao u dobrom svjetlu.

Kodro je prvo zadivio trenera Bilbaa kada je na prijateljskom susretu protiv Eibara postigao dva pogotka, da bi nekoliko dana kasnije protiv Osasune postigao i debitantski gol za svoj tim u La Ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednje vrijeme ipak ne dobija tako često šansu da igra i od posljednjih pet mečeva upisao je samo sedam minuta. Danas protiv Getafea nije ni na klupi za rezervne igrače.

Nadamo se da će se na kraju Kodrin ostanak u klubu iz Baskonije ispostaviti kao pravi potez.

Top Komentari

Plavi_Strumf
e **** vas dan ja ga na fifi prebacio vec, joj jeste nepouzdani ko Čombe
1 4
Mowzilla
Ako je mogao Tino u Sarajevo, mogao si i ti u Velež, ha ja...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi