3

Komentari (3)

Rekorderi
Sad će i petari to da rade sa Vijetnamcima. Ne zna niko osim njih kakav je kvalitet fudbalske škole u Vijetnamu. Istina je da su i primorani da budu filijala "vrhunskim timovima iz Vijetnama", al' sve je to u 5 dg gore dole. Ako mogu ovi s Tajlanda, ona mogu i ovi iz Vijetnama, ha ja. Nek se spreme Niger, ČAD i Kongo!
VelaHavle
Pa vi svugdje vidite samo Sarajevo... kad igraju Tadzikistan i Kazakhstan vi motate Sarwjrvo spomenuti... strucna terminologija kaze da je to kompleks od najveceg kluba u drzavi
Rekorderi
Broj titula, broj pobjeda u derbijima, najveći broj reprezentativca... Ima tu još stvari ali ovo su 3 sasvim dovoljna parametra. Ono što mi "vidimo" jeste kad se neko zayebe pa se okani ćorava (City sa ovim Tajlanđanima) posla a ne da se hvali nečim što niko lud ne bi poželio (vijetnamske vlasnike). Još nešto, nema tu nikakvog kompleksa ,već ismijavanja do besvijesti!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.