Šta se sve dešavalo u susretu Nigerije i Argentine?

Gaučosi se na kraju provukli

Šta se sve dešavalo u susretu Nigerije i Argentine?

Edmir Škorić

Mnogi gledatelji u BiH nisu mogli da prate duel Nigerije i Argentine, s obzirom da je na državnom servisu bio rezervisan prenos za duel Hrvatske i Islanda.

Uz dužno poštovanje Hrvatskoj i Islandu, ipak je daleko uzbudljiviji bio meč u St. Petersburgu gdje je Argentina igrala protiv Nigerije. Morali su Gaučosi da pobijede kako bi prošli dalje, a da pritom Hrvatska ne izgubi.

Stvari su po južnoameričku selekciju krenule dobro jer je Messi u 14. minuti pogodio za 1:0.

Početkom drugog dijela Mascherano je skrivio penal, a Victor Moses pogodio za Nigeriju i vratio stvari na početak. Kako se bližio kraj, Argentinci su sve više napadali, a to im se isplatilo u 86. minuti, kada Rojo zabija gol za 2:1.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

A kako su to sve vidjeli Argentinci s tribina? Njima je na kraju ipak bilo najljepše, mada su ih minute dijelile od nove tragedije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi