Zakazana press konferencija

Šta sprema Fenan Salčinović?

11

Komentari (11)

Karić
Ma gospodin ,dusmani šiou
Bazarich
Cekajte press pa cete vidjeti kakve ce prljavstine iznijeti na vidjelo Sretno
Ja ne znam da li je ovaj Fenan Salcinovic vrijedan ikave paznje da se pise o njemu, pa sportsrtba do sada je barem 10 puta objavljivao sportske clanke koji se odnose na Celik i Fenana Salcinovica, pa ovaj Fena garant ima nekoga u sportsportba koji forsira clanke vezano za ime Fenan Salcinovic, pa toliko se pise o tome Fenanu kao da se radi o Ronaldu
ciler
Debil, samo zna palamuditi...
Quartararo20
Koliko je njemu Celik duzan?
Babuka1
Preko 130.000 km
Quartararo20
Katastrofa, Celiku zelim sve najbolje ali bgm za****na situacija. Pozdrav iz Sarajeva. Zeljo 1921
goku_iz_sirokog
Sretno Čelik, da se sto prije vratite u vrh bh. nogometa
RollingBlunt
On je isto krvnik Celika kao Fudo i Sda
Bazarich
Rollingbunt Ne lupaj gluposti
dinass
Toliko se ljudima ogadila SDA da je bilo ko drugi dobar a raja ne vidi da je ovaj produkt SDA jos i gori od njih. Najzalosnije sto su alternative sve gora od gore Sisaboy, anonimusi i budale. Kontrakandidat iz SDA nece pobjediti ni u svom selu a i ostali su bez izgleda. Bilo koji dobar kandidat bi pobjedio i Kasumovica ali ga na zalost Zenicana jednostavno nema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.