Šta stoji iz Slogine bruke i nevjerovatnih 0:8?

Teški dani za prošlogodišnjeg polufinalistu Kupa BiH?

Šta stoji iz Slogine bruke i nevjerovatnih 0:8?

S. Mlaćo

Prošlogodišnji polufinalista Kupa BiH Sloga iz Gornjeg Crnjelova proživljava teške dane.

Sloga je protekle sezone pored sjajnih igara u Kupu, i u Prvoj ligi RS pružala sjajne partije, tačnije do samog kraja sezone je vodila bitku za prvo mjesto sa banjalučkim Borcem.

Ovog ljeta nastali su problemi. Gotovi svi igrači su napustili klub, a upitno je bilo i nastupanje u novoj sezoni Prve lige RS. Savez je na kraju ipak dao odobrenje Slogi koja je jučer otvorila sezonu duelom protiv Tekstilca.

Završilo je nevjerovatnih 8:0 za goste. Domaći su u susretu ušli sa 13 nogometaša, dakle samo dvojicom na klupi i svi su mlađi od 21.godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Radi se većinom o kadetima i juniora, te je jasno da će Sloga biti lagan plijen za sve rivale u novoj sezoni. Ukoliko u međuvremenu ne napusti takmičenje.

"Svoje utakmice ove godine igraćemo na stadionu u Dvorovima.
Veliku zahvalnost dugujemo fudbalskom klubu 'Mladost' iz Velike Obarske, a posebno gospodinu Miroslavu Milovanoviću za gostoprimstvo koje smo imali prethodnih godina na stadionu u Obarskoj na kome smo bili domaćini.
Ove godine nismo mogli biti u centru više struja u njihovom klubu i selu i jednostavno smo odlučili da je najbezbolnije da promijenimo mjesto odigravanja utakmica, dok naš stadion ne postane uslovan za ovaj rang takmičenja.
Takođe, velika zahvalnost ide ljudima iz fudbalskog kluba 'Proleter' iz Dvorova koji su nam po izuzetnim uslovima ustupili svoj stadion za odigravanje utakmica", kazali su iz Sloge uoči početka sezone.

Top Komentari

Dzebra2019
Ovim su pitari rod, prvo koljeno..
0 5
VelaHavle
I sta ste objasnili ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi