Šta to radi Casemiro na travi: Mogao bi dobiti Oscara za glumu
Tri važna boda za Madriđane u sjeni diskutabilnih penala

Real se namučio, sudija u centru pažnje

Šta to radi Casemiro na travi: Mogao bi dobiti Oscara za glumu

S. Mlaćo

Real je veoma teško stigao do pobjede u duelu protiv Levantea. Madriđani nisu briljirali, čak naprotiv, ali na kraju su upisali tri boda.

Ovaj meč obilježilo je nekoliko veoma spornih detalja, te čak dva penala za Real.

Posebno je diskutabilan bio drugi koji je na kraju donio pobjedu Realu.

Casemiro je bio u centru pažnje s obzirom da je sjajno odglumio navodni udarac koji je dobio, iako se na snimku vidi da udarac uopšte nije dobio, odnosno da ga je igrač Levantea.

Nije to promaklo brojnim fotoreporterima koji su 'snimili' Casemira kako leži i potajno čeka odluku sudije, iako je prilikom pada odglumio tešku povredu.

Definitivno bi za ovaj potez mogao dobiti Oscara, a nešto slično je uradio Busquets iz Barcelone u polufinale Lige prvaka protiv Intera sada već davne 2010. godine.

Obojici je uspjelo, što zapravo i najvažnije. Pobjedi se ne gleda u zube, rekli bismo...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije