Šta u PSG-u kažu na Mbappeovu majstoriju? "Svakodnevni život umjetnika"
Foto: Screenshot

Mladi Francuz ne prestaje oduševljavati

Šta u PSG-u kažu na Mbappeovu majstoriju? "Svakodnevni život umjetnika"

Na Parku prinčeva su svjesni kakvog majstora imaju u svojim redovima i pokušavaju ga zadržati svim silama, uprkos očiglednim "napadima" iz Madrida.

Kylian Mbappe ne prestaje oduševljavati, pa ni u sezoni u kojoj se muči sa povredama. Ne čudi da ga u svojim redovima žele gotovo svi, a oni najbogatiji su spremni i pokušati realizovati njegov transfer. Prije svega se tu misli na Real Madrid.

Daće međutim PSG i zadnji euro Mbappeu ne bi li ovaj potpisao novi ugovor i ostao na Parku prinčeva.

Znaju Parižani, a i bogati vlasnici iz Katara šta imaju. Ako je neko slučajno zaboravio, Mbappe je sinoć izveo novu majstoriju.

Mladi ofanzivac je jučer postigao prvi gol u pobjedi PSG od 2:0 nad Nantesom, a to mu je uradio tako što je nekako izbjegao ofsajd i majstorski, petom Di Marijin centaršut skrenuo u gol.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Danas je PSG na zvaničnom Twitteru objavio Mbappeovu majstoriju uz kratak opis: "Svakodnevni život umjetnika".

Top Komentari

AjdinVL
Znam igrača iz naše lige koji su davali ovakve golove čak možda i sa ljepšom izvedbom. Sudeći prema naslovu ja sam mislio da je dao gol u stilu Ronaldinha.
1 0
makelele
Ovakav gol se postize na svakom terminu i to najmanje jednom, a poslije odemo na pivo...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi