Barcelona odustala od Neymara, ali šalje nevjerovatnu ponudu za Mbappea

Kakav bi ovo transfer bio

Barcelona odustala od Neymara, ali šalje nevjerovatnu ponudu za Mbappea

E. Oštraković

Barcelona ove sezone igra jako dobro, ali ponovo se sve dešava na pogon Messija.

Čini se kako su u ovom klubu uveliko počeli razmišljati o tome šta dalje nakon sjajnog Argentinca, te bi se željeli pojačati Mbappeom.

Navodno se odustalo od dovođenja Neymara, te su spremni da dovedu drugog Francuza iz PSG-a, a riječ je o sjajnom Mbappeu.

Ponuda je nevjerovatna, te ne bi bilo nikakvo čudo ukoliko bi je čelnici tima iz Francuske prihvatili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, navodno su iz Barcelone spremni ponuditi 120 miliona eura, te Griezmanna i Dembelea, a sve kako bi doveli Mbappea.

Ostaje da vidimo da li će španski mediji imati pravo, te da li će na kraju PSG, naravno ukoliko dođe do ponude, prihvatiti istu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Niko ne moze kupiti Mbappea. Pa seik ima para da kupi i Barcu i Real. Pare mu ne znace. A ima ovakvog igraca kod sebe koji ce biti najbolji igrac svih vremena ako ovako nastavi
1 5
Mele
Ta cifra je preko 350 miliona eura....Tesko da se to ostvari, previse je to i za Barsu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi