11

Komentari (11)

Colsa
Daj mi majko šibicu i kantu benzina....
pjanke.sa
Prelijep stadion imate, zelim vam da uvijek budete u vrhu fudbala, iza FKS! Sretno Zeljkanu
MethodMan
Hvala brate takodjer Koševo da uradite ABd ligu prvaka il Europai ligu da igrate kad ne možemo mi
BlueBoys
A onda Željin stadion gledam, vidim ponos tvoj zivot cu dati al tebe ne dam jer ti si zivot MOJ!!
Darkwood
I kako ono bi,, bio građanski rat???? Gamad jedna uništavali ste ste sve sto je imalo veze sa BiH i njenim postojanjem, mrzilii ubijali ste svoje Srbe koji su voljeli svoju grudu BiH. Granatu sa brda roknete pa kud padne, kreteni jedni. Sta vam je stadion bio kriv ili vijećnica na primjer. Vi sebe i svoju djecu možete učiti lažima i učiti da mrze ali jedno je sigurno. U čitavom svijetu će te biti koljači, rusitelji, kriminialci, ubice i pogotovo GENOCIDASI. Vi samo možete tu sliku ispraviti kao što su Nijemci nakon 2 svjetskog rata uradili.
ZaSveVasIDaljeAvangarda
Veselin Vlahović Batko Grbavica 92
WOLF20
**** ti on majku
BogatiDijasporac
Naser Orić, Kravica '93 ... Spaljen Isus.
HUNTER
Idi kod njega u prdekanu pa se trpajte u bulju, **** ti batko sve po redu. Ne možete vi Din dušmani opljačkati i zapaliti koliki je naš ponos i inat bosanski i koliko mi ljepše možemo izdići iz pepela i napraviti još ljepše. I Koševo i Grbavica i Tušanj i Bilino Polje i svi naši ostali prelijepi stadioni će da vam prkose vijekovima, a vi crknite od muke paščadijo.
user1575889878
HUNTER a arena Rodjeni?
HUNTER
Halali brate, naravno i Arena u našem prelijepom Mostaru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.