Tapkaroši "vrebaju" oko Doline ćupova: Cijena ulaznica primamljiva

Do utakmice ostao manje od sat vremena

Tapkaroši "vrebaju" oko Doline ćupova: Cijena ulaznica primamljiva

Admin Čaušević

Na stadionu Grbavica tokom utakmice polufinala baraža za Evropsko prvenstvo može prisustvovati maksimalno 1.800 gledatelja. 

Sasvim očekivano ulaznice za izuzetno važan susret završile su na crnom tržištu jer oni koji su došli do karti vide dobru priliku da zarade.

Tapkaroša na oko sat vremena prije početka meča ima i oko popularne Doline ćupova gdje "vrebaju" i nastoje prodati ulaznicu.

Cijene su poprilično primamljive, odnosno zavisno od tribine do tribine. Ulaznice za tribine sjever i jug se mogu kupiti za po 40 ili 50 KM, dok je Istok nešto skuplji i košta 70 KM.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Tri sata uoči utakmice ulaznice su koštale čak i 130 KM, međutim kako se bliži početak susreta cijene polako opadaju.

Top Komentari

Mowzilla
Kaze partneri, sponzori, prijatelji saveza...
5 0
afanfadila
Trebaju i drotovi sad vrebati i polomiti tapkarose i uzeti im karte
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi