Kosta Manev na korak od potpisa za FK Velež

Sve je skoro dogovoreno

Kosta Manev na korak od potpisa za FK Velež · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža rade punom parom na pripremama za novu sezonu Premijer lige BiH.

Velež se nakon tri godine uspio vratiti u društvo najboljih i sigurno je da mostarski klub naredne sezone želi ostvariti što bolji plasman u Premijer ligi BiH.

Mostarski klub je na početku priprema potvrdio dva pojačanja, a u dresu Veleža naredne sezone će igrati Muharem Ćivić i Dino Hasanović.

No, jasno je da Velež nije završio s pojačanjima, a novi igrač već bi trebao biti predstavljen u narednim danima. Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje na korak od Rođenih nalazi se makedonski defanzivac Kosta Manev.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Manev i Velež su uglavnom se dogovorili i ostali su još samo sitni detalji kako bi se ova saradnja ozvaničila. Manev je prošle sezone igrao za Vardar, te je upisao 29 utakmica za klub iz Sjeverne Makedonije.

Pored Vardara za koji je igrao jednu sezonu svoju dosadašnju karijeru proveo je u Finskoj. Ovaj 26-godišnjak igrao je za Klubi 04, Viikingit, PK-35, Honku, Inter i Kemi Kings.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
FK VELEŽ "možeš li broto igrati ikako za osam stoja" MOSTAR
0 15
razdeGo9
Jebem vas mostarske pickice.... Ole oleoleeee Pardon vrapcicke picketine 10 km od mostara naselje hahhahahahaha
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi