46

Komentari (46)

user1580092944
Ovo veze s vezom nema
leader_of_wolves
Svaka cast, prelijepo uredjeno, pazite da vam ne uzmi kao i bijeli brijeg stadion haha znaju samo otimat pozz iz zenice
Mehaga
Ja znam da skutorima nije lahko,odnosno lako...hahahahhaja
sport1
Stvarno ko one stubove, pa skoro na sredini smisli???? Ostalo sve za 10, cestitke klubu koji je od 0 krenuo...
Benjamingst
VelikiMislilac
90 radnih dana je davno proslo koliko je bio rok za izgradnju tribine, a nije je napravljeno jos ni pola, ako cemo se cupat na koronu svi klubovi su bas tu korona pauzu koristili za unaprijedjenje infrastrukture. Kada vidim ove stubove na tribini pojeo bih ih, zasto nije ostavljeno da se krov pravi kao i na kontra tribini. Uefa standard da sa mjesta gdje sjedis moras vidjeti svaki dio stadiona nece moci bit zadovoljen sa dosta mjesta zbog stubova. Firma koja radi tribinu...slabo. Da ne hvalimo samo, uspavat cemo se.
Uranija
Znaci treba malo pametovati tj. kakiti i ako je sve ok, a budimo malo realni, ovo je do sad sve ok. Jedino ako ti očekuješ Allianz arenu pa ti se svijet srušio :(
VelikiMislilac
Ne nego ne treba hvaliti ono sto nije za pohvalu, treba biti realan. Probijanje roka za izgradnju ce biti vise nego duplo i stubovi kakvi su se pravili 70tih godina nisu ok. Ima krov na kontra tribini bez stubova u gledalistu,. Ocekivao sam da tribina bude tip top. Znaci nije sve ok. Generalno stanje u Velezu je bolje nego ikad od rata na ovamo, al s ovom tribinom nije ok, a nju komentarisemo.
Bulle
Svaka čast, vrijedno rade ljudi, respekt.
Zulfikar
Zasto je kod nas nepojmljivo da se naprave identicne sve 4 tribine??? Zar je to toliko nemoguca misija, cak i kada se pravi jedna po jedna tribina nema razloga da se to ne uradi identicno sto bi estetski mnogo ljepse izgledalo.
Ivica_Osim8
buraz ti daj pare napravit cemo i Old Trafford ovdje u Bosni
bahlje
Pa dajte jednu sliku iz ptičije perspektive da se vidi koliko ima tribina 2 , 3 ili 4 ?
Beli98
Dvije i pola ove jedne koja se gradi.
Fareus1921
City Graund wow!
delalovic dursum
Nprijed ROĐENI voli vas Krajina Rođeni od Ključa
nijepoznat
Najbolji u Vrapcicima
Harox7
Na mostarskoj žegi ovakav izgled travnjaka,svaka čast
Pozitiva
Sve pohvale, prelijepo...
K79
Zna li neko koju uefinu kategoriju moze ispuniti ovakav stadion ? Jako lici na pecaru a tamo cinimi se mogu se igrati samo dva prva predkola ?
starmac
K79@Drug za 2 godine mnogi će biti iznenađeni koja će kategorija biti.Rado ću te ugostiti ako imaš želju u buduće doći da se i sam uvjeriš.Pozdrav.
BlueBoys
Svaka cast sve ide ko po loju. :) Ne bi me cudilo da ubrzo i koji pehar podignete. Cestitam.
Kasikara
Ma super je ovo,laganice temelj po temelj i eto ga.Imat cemo Grbavicu ,Velezov i Bilino Polje..aBd nekad j Kosevo taj stadion je trebao prije svih biti napravljen kako treba.
BobPaisley
...drago mi je da ovo vidim,Velez ce za nekoliko godina imati jedan od najljepsih stadiona u BiH...svaka cast i samo nastavite ulagati,nadam se da ce ovaj stadion uskoro ugostiti neku europsku ekipu kada se Velez plasira u europska takmicenja.
vence
Ajde, da se ti i ja slozimo ?
BobPaisley
@vence ...hoces da ga ja tebi slozim? :D
vence
Hebe frajer pored puta kod jablanickog jezera u autu..nailazi neki mangupcic drugim autom usporava i dovikuje kroz prozor hebacu..ostavi jarane i meni malo..kaze ovaj ne mogu brate..sve sam njoj strp‘o!
starmac
Hvala drug.Živ bio i veliki pozdrav za iskrenost.
BobPaisley
@vence ...hahahhahahaha dobar,dobar :D
Realist
Realist
Ukro Haso pa daje šakom i kapom
Ivica_Osim8
i da jesu nek su, svugdje u svijetu države finansiraju svoje klubove, samo kod nas problem
Ivica_Osim8
Svaka čast, lijepo je nema sta, pokazali ste nekima, kad se nešto hoće, da se trudom i radom može
Lafac
Bravo Rodjeni, svaka čast samo nastavite tako !!!
kiki
Cemu ovi stubovi i zidine na vrhu tribine nije mi jasno,U redu kad se nema para da se napravi nesto skupo i moderno ali ovo je vise neukus i neznanje
Ivica_Osim8
aj ne seri sviju ti vazda nadjete dlaku u jajetu
mostarskivelez
Ljudino jesili ikad čuo za nosače krovne konstrukcije? (Ili ti ga u ovom primjeru stubove) ??
vence
Kiki..ne kaki ?
rodjak
ti stubovi ce drzati buduci krov i posto je ovdje toliko jak oni moraju biti malo gusci da drze konstrukciju jer bi vjetar sve izvalio(sve je proracunato) Jedino sto je neka mala falinka je ta da su ti stubovi trebali biti na vrhu tribine ali sto nisu je razlog sto nije bilo dovoljno prostora da se pomaknu prema pomocnom terenu,pa su izvuceni maksimalno nazad koliko je moguce a da se ne pomjera i pomocni teren,eto ukratko da ne bubate bezveze
rodjak
*toliko jak vjetar
kiki
na cemu stoje krovovi na svim drugim stadionima???Zadnji put stubovi za krov na samoj tribini postavljeni prije 50 godina...i evo sad Grbavica i Vrapcici
kiki
puse vjetar i u Rijeci i Splitu pa nema betonskih stubova na sred tribine
Reddevilsh
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni
nije.suplja
Top, svaka cast
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.