Utakmica polufinala Kupa BiH igra se na stadionu Rođeni?

Velika vjerovatnoća

Utakmica polufinala Kupa BiH igra se na stadionu Rođeni?

A. Čaušević

U sjedištu FS BiH u Sarajevu izvučeni su paravi polufinala Kupa BiH. 

Voljom žrijeba odlučeno je da se sastanu Tuzla City - Sarajevo i Borac - Klis, koji je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja.

Kako SportSport.ba saznaje Klis će svoj domaći meč protiv Borca najvjerovatnije igrati na stadionu Rođeni u Mostaru.

Tu vijest za naš portal potvrdio je i jedan od rukovodećih ljudi člana Druge lige FBiH, Rasim Sitar.

"Utakmica će se igrati 99 % na stadionu Rođeni. Razmišljalo se o slanju zahtjeva i za igranje utakmice na stadionu Igmana u Konjicu, ali to će vjerovatno biti stadion u Mostaru", rekao nam je Sitar.

Sitar nam je kazao da postoji mogućnost da Klis bude domaćin u prvoj utakmici. Već se sprema i zahtjev o mogućoj promjeni domaćinstva.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Borac jeste veliki favorit, ali voljeli bismo da napravimo neki spektakl. Uputit ćemo za zahtjev Borcu za promjenu domaćinstva, pa ćemo vidjeti da li će oni pristati", rekao nam je Sitar.

Utakmice polufinala Kupa BiH su na programu 7. i 21. aprila. Podsjećanja radi u finalu će se igrati samo jedan meč, a stadion još uvijek nije određen.

Top Komentari

VictoriasFikret
Dobro nam došli FK Klis i Red Army Buturović polje. Naprijed Klis! Forza Velež!
17 1
starmac
Samo u kost ljudi.Oštro na svaku loptu i nema straha ROĐENI su uz vas.Idemo Klis!
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije