Stadion u Vrapčićima ima novo ime

Odlučeno na sjednici UO-a FK Velež

Stadion u Vrapčićima ima novo ime

M. Maksimović

Na sinoć održanoj sjednici Upravnog odbora FK Velež , donesena odluka da se stadion u Vrapčićima od danas zove “Stadion Rođeni“.

Također, donesena je odluka da se Omladinska Škola FK Velež preimenuje u Omladinska škola FK Velež  “Muhamed Mujić“.

Iz Veleža su izrazili zahvalnost članovima i navijačima koji su učestvovali u anketi na službenoj stranici kluba, te na taj način pomogli pri donošenju odluka.

Upravni odbor je donio i odluku o zabrani prodaje pića i ostalog na dan utakmice u krugu stadiona, osim u ime i za račun kluba. Trenutno su u toku radovi na proširenju zapadne tribine na stadionu koji iz dana u dan izgleda sve ljepše.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi