Standard Liege se ogradio od svojih navijača

Nakon skandalozne koreografije

Standard Liege se ogradio od svojih navijača

Proteklog vikenda u belgijskog Jupiler ligi odigran je jedan od najvećih derbija, a Standard je na domaćem terenu sa 2:0 savladao Anderlecht. 

Koreografija domaćih navijača sa početka utakmice poslala je jasnu poruku fudbalskom reprezentativcu Belgije Stevenu Defouru, čiju je odrubljenu glavu u ruci držao Jason, lik iz horor filma "Petak 13.", uz poruku "Crven ili mrtav", kasnije tokom meča pomenuti fudbaler je zaradio isključenje zbog dva žuta kartona.

"Poduzeli smo sve potrebne mjere koje su bile neophodne kako bi odgovorne za ovo pronašli i kaznili, te kako bi slične ispade u budućnosti spriječili", stoji u saopštenju Standarda nakon ispada njihovih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije