Standard želi kupiti Grazova iz Uniree

Zamjena za Jovanovića

Standard želi kupiti Grazova iz Uniree

Edmir Škorić

Prema pisanju većeg broja rumunskih medija, belgijski Standard Liege zainteresovan je za dovođenje mladog napadača Unirea Urzicenija, Gheorge Grazova.

Srbijanski napadač Milan Jovanović napustit će, skoro pa sigurno, beglijski Standard. Stoga, Belgijanci žele naći akviziciju i to bi mogao biti mladi rumunski napadač Gheorge Grazov.

Standard je bio blizu dovođenja Grazova prošlog ljeta, no na kraju je taj tansfer iz nepoznatih razloga propao. Unirea je navodno spremna gotovinom pustiti mladog golgetera. Čelnici rumunskog kluba postavili su cijenu od 300.000 eura, te se sada očekuje odgovor Standarda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.