4

Komentari (4)

buba
STO SE TICE MOG ZELJE TI...TI SI ZAVRSIO ZAUVIJEK....A NADAM SE DA CE I ZELJO IMATI TRENERA KOJI CE DIJELITI MOJE MISLJENJE.....KADA KRENES POVEDI BRATA SINDIKALCA
VelaHavle
bebi
Tjesi se. Prozivki je bilo i bice uvijek ali velika je ralika loseg rezultata igraca koji makar profesionalno odraduju svoj posao i IZDAJNIKA POPUT TEBE - dovoljno si pokazao i ne znam sta da TI napravis - zavrsio si , vidjeli smo tvoje pravo lice i sad se opusti i zahvali Amaru na samilosti jer te pravda i gura ispred Sinise da bi nekome dokazao da nije pogrijesio sa tromim tipom kakav si ti - jer igrac NISI.
Bulwyf
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.