Otvoreno govorio na press konferenciji

Stanić o prozivkama navijača: Sve prestaje sa dobrim rezultatima

S. Mlaćo

Željezničar će u u nedjelju pred svojim navijačima ugostiti Mladost. Plavi vjeruju da mogu do tri boda kako bi se približi mjesto koje vodi u Europu. Ipak, svjesni su da ih čeka zahtjevna utakmica, ali vjeruju u svoje kvalitete.

Meč je najavio i Srđan Stanić.

"U Gabeli smo imali priliku da se malo odvojimo, ali nismo to iskoristili. Ipak, sami sebi odlučujemo o sudbini, a rivali igraju teške utakmice. Zadnji igramo ako nam se poklope rezultate to će nam biti motiv više".

O prozivkama navijača sa južne tribine kaže.

"Imao sam i ranije negativnih i pozitivnih stvari. Sve prestaje sa dobrim rezultatima, to vam garantujem. Ako budemo pravili dobre rezultate, sve će biti drugačije".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodao je da je njemu i saigračima veoma bitna podrška u nedjeljnom.

"Vidjeli ste protiv Širokog Brijega koliko nam je podrška pomogla".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
Tjesi se. Prozivki je bilo i bice uvijek ali velika je ralika loseg rezultata igraca koji makar profesionalno odraduju svoj posao i IZDAJNIKA POPUT TEBE - dovoljno si pokazao i ne znam sta da TI napravis - zavrsio si , vidjeli smo tvoje pravo lice i sad se opusti i zahvali Amaru na samilosti jer te pravda i gura ispred Sinise da bi nekome dokazao da nije pogrijesio sa tromim tipom kakav si ti - jer igrac NISI.
4 0
VelaHavle
Stana hinjoo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi