Stanić preuzeo kormilo zvorničke Drine

Stigla Cvjetinovićeva zamjena

Stanić preuzeo kormilo zvorničke Drine

Užasan start nove sezone Prve lige RS "došao je glave" Veljku Cvjetinoviću koji je prije nekoliko dana podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Drine iz Zvornika.

Drina je nakon šest odigranih kola zakucana za dno tabele sa samo dva osvojena boda i gol razlikom 5:12, a zadatak da izvede Zvorničane iz krize pripao je iskusnom stručnjaku Momčilu Staniću.

Stanić je, naime, od danas novi šef struke Drine. Ovaj stručnjak je u svojoj dosadašnjoj karijeri radio u Slaviji iz Istočnog Sarajeva kao pomoćni trener i to u vremenu kada je Slavija nastupala u Premijer ligi. Angažmane na poziciji šefa struke je imao u Sutjesci, Vlasenici, Famosu i Drini iz Višegrada. Trenirao je i U19 reprezentaciju BiH, bio član stručnog štaba A tima, a ovog ljeta je napustio FK Željezničar u kojem je vodio omladinske kategorije.

Momčilu Staniću sada predstoji težak zadatak na klupi Drine, koju već u subotu očekuje zahtjevan ispit na domaćem terenu pošto u Zvorniku, u 7. kolu Prve lige RS, gostuje Sutjeska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi