"Sujeta je čudo, pojedinci žele da su iznad kluba"

Razočarano napustio nekadašnjeg premijerligaša

"Sujeta je čudo, pojedinci žele da su iznad kluba"

S. Mlaćo

Nakon skoro 300 utakmica u dresu Drine iz Zvornike, Aleksandar Kikić ovog ljeta napustit će člana Prve lige Republike Srpske. 

Čelnici kluba ponudili su Kikiću minimalne uslove, a on je razočarano istakao da u narednoj sezoni sigurno neće nositi dres ovog kluba.

"Razočaran sam što idem na ovakav način. Odigrao sam skoro 300 utakmica i kao da su htjeli da me se riješe. Lična sujeta je čudo", priča Kikić za SportSport.ba te dodaje.

"Mogli su ljudski da mi kažu, a ovako su me svojim postupcima natjerali da odem. Drina je moj klub i ja klubu želim svu sreću, a ovi pojedinci koji se stavljaju iznad kluba, nadam se neće još dugo ostati ovdje".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Pored Drine ovaj 35-godišnjak nosio je i dres Modriče, Čelika, te Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije