Nove pobjede Kozare i Sloge, remi u Zvorniku

2. kolo Prve lige Republike Srpske

Nove pobjede Kozare i Sloge, remi u Zvorniku

S. Mlaćo

Do sada su odigrana tri susreta 2. kola Prve lige Republike Srpske.

Do sada su odigrana tri susreta 2. kola Prve lige Republike Srpske.

Kozara je slavila i u drugom kolu, te sada na svom kontu ima šest osvojenih bodova. Junak Kozare bio je Dejan Glišić koji je mrežu gostiju pogodio u 45. minuti.

Zanimljivo da Glišić nije iskoristio jedanaesterac u petoj minuti.

Drugu pobjedu upisala je i Sloga Gornje Crnjelovo. Poveli su domaću u 20. minuti pogotkom Ivana Delića sa 11 metara, ali samo tri minuta kasnije gosti dolaze do izjednačenja. Strijelac je bio iskusni Zoran Kokot.

U drugom dijelu Sloga dolazi do pobjede. Mrežu Nedživobića prvo je u 60. minuti zatresao Davor Arnautović, a zatim i rezervista Miroslav Miljković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Drina i Alfa Modriča su podijelili bodove. Gosti su nakon prvih 45 minuta imali minimalno vodstvo pogotkom Šuke, a konačnih 1:1 postavio je u 48. minuti Siniša Jevtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi