Stanić: Za razliku od zimus, jako dobre pripreme

Fudbaler Željezničara nakon prijateljskog meča na Pecari

Stanić: Za razliku od zimus, jako dobre pripreme

Večeras je na Pecari odigran prijateljski meč između ekipa Širokog Brijega i Željezničara.

Duel na Pecari je na kraju završen remijem, rezultatom 1:1.

Nakon utakmice kratko je govorio fudbaler Željezničara Srđan Stanić.

"Možemo biti zadovoljni utakmicom. Nama je primarno bilo da se istrčimo. Igrali smo s dvije različite ekipe, u dvije različite formacije u dva različita poluvremena", istakao je Stanić, pa nastavio:

"Prvo poluvrijeme je završilo 0:0 sa nekoliko prilika na obje strane koje nisu iskorištene. Drugo poluvrijeme smo mi malo bolje otvorili i postigli taj gol, zasluženo. Bili smo bolji. Kasnije, kada su se napravile izmjene Široki je pomalo dominirao, iskoristio je tu šansu koju je imao. Mislim da je rezultat realan, a za nas dobra utakmica za kraj priprema".

Kako su protekle pripreme?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veoma smo zadovoljni, imali smo normalne uslove za rad. Nismo imali povreda osim manje povrede Bogičevića koji bi se trebao brzo vratiti. Za razliku od zimus, jako dobre pripreme", poručio je Stanić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Sto izofira Amara da su mu zumus pripreme bile smijesne hahahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi