Stanić: Željo ostaje u mome srcu
Srđan Stanić nedavno je odigrao 250. utakmicu za Plave, ali je u novom ugovoru tražio navodno plaću koju mu u Želji nisu mogli isplatiti

Definitivno napušta Željezničar

Stanić: Željo ostaje u mome srcu

FK Željezničar i Srđan Stanić nisu postigli dogovor o produženju ugovora, te će od 1. januara 2018. godine ovaj fudbaler biti slobodan igrač, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Pregovori sa Stanićem bili su intenzivni u posljednjih mjesec dana, ali dogovor nije postignut iako su obje strane dale sve od sebe da se saradnja nastavi. FK Željezničar se zahvaljuje Staniću na profesionalnom odnosu, borbenim partijama i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere.

– Nažalost nismo se mogli dogovoriti oko uslova koji se tiču novog ugovora. Veoma mi je žao zbog toga, ali u ovom trenutku moram razmišljati ne samo o sebi nego i o budućnosti svoje porodice. Želio bih se zahvaliti svima u klubu od uprave, preko administracije do saigrača i trenera. Posebnu zahvalnost dugujem navijačima Želje koji su mi pružali bezrezervnu podršku u svim situacijama u kojima sam se našao kako sportskim tako i životnim. Željo i dalje ostaje moj klub i nadam se da ću se vratiti nekada na mjesto kojem pripadam. Želim poželiti klubu najveće uspjehe kako na domaćoj tako i na inostranoj sceni, kazao je Srđan Stanić.

Stanić je u dresu Željezničara od 2007. godine skupio 250 nastupa i bio član timova koji su osvojile tri titule prvaka BiH i dva naslova Kupa BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ekipi u proljetnom dijelu sezone neće biti ni Slovenca Roka Elsnera. Naime, prema ugovoru klub je iskoristio pravo na raskid nakon prvog dijela sezone. FK Željezničar se zahvaljuje Roku na značajnom doprinosu i maksimalnom zalaganju i želi mu puno sreće u nastavku karijere.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije