Stanišić: Čabrić nema mjesta u Zvijezdi 09

Demantovao glasine

Stanišić: Čabrić nema mjesta u Zvijezdi 09

Mjesto sportskog direktora u Zvijezdi 09 iz Etno sela "Stanišići" i dalje je upražnjeno. 

Nakon što je dosadašnji sportski direktor Radika Marić podnio ostavku, počelo se s licitiranjem oko njegovog nasljednika na toj funkciji. U tom kontekstu sa prvoligašem iz Republike Srpske povezivao se Milan Čabrić, međutim prvi čovjek kluba Boris Stanišić demantovao je takva nagađanja. 

"Ovo nije prvi put da se provlači priča o povratku Čabrića u klub i zaista ne znam odakle takve informacije dolaze. Ono što je sigurno je da dok sam ja predsjednik kluba pomenuti gospodin nikada neće moći da obavlja bilo kakvu funkciju. On nema mjesta u Zvijezdi 09", kazao je Boris Stanišić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dodajmo i to, čelnici su danas imenovali novog šefa stručnog štaba. Na mjesto Mileta Lazarevića stigao je Aleksandar Jović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije