Stanojević burno protestvovao, sudijska pištaljka se nije čula

Da li je postajao faul nad veznjakom Sarajeva?

Stanojević burno protestvovao, sudijska pištaljka se nije čula

Nakon prvih 45 minuta prvog duela finala Kupa BiH na Koševu Sarajevo ima prednost od 2:0 nad ekipom Širokog Brijega.

Odlično su domaći igrali u prvom poluvremenu i zasluženo stigli do prednosti od dva gola, ali su u finišu prvog dijela smatrali da je sudija trebao dosuditi penal za Sarajevo.

Miloš Stanojević je bio u duelu sa jednim fudbalerom Širokog na ivici kaznenog prostora. Veznjak Sarajeva je smatrao da je oboren, te je tražio kazneni udarac.

Ipak, sudija se nije oglasio, a i da jeste vjerovatno ne bi pokazao na bijelu tačku jer se čini da je duel bio van kaznenog prostora Širokog.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Da li je postojao prekršaj nad Stanojevićem prosudite sami:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi