Stanojević: Ne smije doći do opuštanja u Vitezu

Prvotimac Sarajeva pred Vitez

Stanojević: Ne smije doći do opuštanja u Vitezu

E. Škorić

Prije odlaska na zimsku pauzu nogometaše Sarajeva očekuje gostovanje u Vitezu.

Bordo tim želi pobjedom završiti prvi dio sezone i tako na proljeće ostati jedan od kandidata za titulu.

O ovoj utakmici govorio je prvotimac bordo tima Miloš Stanojević, koji kaže kako će biti jako teško igrati na neuslovnom terenu, ali svakako očekuje pobjedu svog tima.

"Protiv Viteza želimo doći do nove pobjede. Sigurno da uslovi za igru neće biti najbolji i bit će otežavajuća okolnost, ali ćemo dati sve od sebe kako bi ovaj prvi dio sezone završili na najbolji način", kazao je Stanojević, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da možemo doći do pobjede. Što se tiče našeg tima, treniramo dobro, atmosfera je dobra i motivisani smo za ovaj posljednji susret u ovoj godini. Ne smije doći do opuštanja i nadam se da ćemo utakmici odraditi na visokom nivou i slaviti nova tri boda".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi