Stara dama dogovorila pojačanje za ljeto
Foto: EPA

Stiže Carrasco

Stara dama dogovorila pojačanje za ljeto

Midhat Šljivak

Torinski Juventus dogovorio je prvo pojačanje za ljetni prelazni rok.

Novi igrač italijanskog prvaka postaće belgijski fudbaler Yannick Carrasco, aktuelni fudbaler Atletico Madrida.

Iako je madridski tim odbio januarsku ponudu iz Torina, španski mediji tvrde da je Juve završio gotovo sve sa Carrascom za ljeto i 24-godišnji fudbaler će postati novi član Bianconera.

Ove sezone Belgijanac igra jako dobro. Postigao je četiri gola uz šest asistencija na 26 utakmica, ali je nezadovoljan brojem minuta koje dobija od Diega Simeonea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako će u Juventusu imati mnogo veću konkurenciju, on se odlučio preći u redove torinskog velikana, pa ćemo ga od ljeta vjerovatno gledati u crno-bijelom dresu.

Carrasco je u karijeri pored Atletica igrao još za Monaco, a karijeru je počeo u Genku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi