Stara dama ne odustaje od Pjanića
Foto: EPA

Pjanića i dalje želi Juventus

Stara dama ne odustaje od Pjanića

Midhat Šljivak

Ekipa Juventusa nema namjeru odustati od dovođenja Miralema Pjanića.

Iako iz Rome odbijaju navode o prodaji bh. reprezentativca, Stara dama nema namjeru da odustane i navodno je spremna nova ponuda.

Aktuelni prvak Italije nema problema s isplatom odštetne klauzule od 38 miliona eura za Pjanića, ali su spremni u Rim poslati i jednog fudbalera.

Radi se o napadaču Simoneu Zazi, koji iskazuje veliko nezadovoljstvo malom minutažom u ovoj sezoni, te je najavio odlazak.

Ova ponuda će biti poslata na adresu Rome, čije je rukovodostvo prethodnih dana oštro odbijalo mogućnost prodaje sjajnog bh. veznjaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je u Seriji A ove sezone odigrao 33 utakmice, a postigao je 10 pogodaka uz 12 asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi