Stara dama "zakucala na vrata" Kraljevima, ali bolje da nije

Juve i Real ponovo trguju?

Stara dama "zakucala na vrata" Kraljevima, ali bolje da nije

Admin Čaušević

Među klubovima koji će tokom ljetnog prijelaznog roka biti u centru pažnje sigurno su Real Madrid i Juventus. 

Juventus je prošle godine doveo Cristiana Ronalda iz Real Madrida, a nije isključeno da ova dva evropska velikana ponovo trguju.

Prema pisanju AS-a Stara dama je zainteresovana je za angažovanje Raphaelea Varanea koji se, barem je takav dojam, zasitio igranja u kraljevskom klubu.

Međutim, bez obzira na želje Varanea za promjenom sredine Bianconerima neće uopšte biti lako dovesti ga u Torinu, posebice nakon odgovora Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

AS piše kako su Los Blancosi jasno poručili da klub koji želi dovesti francuskog štopera mora platiti otkupnu klauzulu od nevjerovatnih 500 miliona eura.

Varane je u Real Madrid je stigao prije skoro osam goidna kao 17-godišnjak, a za klub iz španske prijestolnice je vezan do ljeta 2022. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Ja pak mislim drugačije...mislim da ih je na vratima kraljeva dočekao Škorić a ne Ćaušević kako on to želi pokazati...pozz
0 0
Zoilomas
Ja ipak mislim da je Bale u pitanju, bas bi volio da zaigra za Juve.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi