Starčević: GOŠK nam je ostao dužnik u Gabeli
Ekipa iz Simin Hana želi nova tri boda kako bi se približili sredini tabele

Tuzlaci pod imperativom pobjede

Starčević: GOŠK nam je ostao dužnik u Gabeli

Emir Dindić

U subotu u okviru 16. kola PL na Tušnju se sastaju Tuzla City i GOŠK iz Gabele. Tuzla City je u prošlom kolu izborila neriješen rezultat sa gradskim rivalom Slobodom, dok GOŠK u Tuzlu dolazi u sjajnoj atmosferi nakon neočekivane pobjede na domaćem terenu nad ekipom Sarajeva.

Šef stručnog štaba Tuzla Cityja Slobodan Starčević i fudbaler Budimir Šarčević optimistični su pred subotnji duel i vjeruju u novi pozitivan rezultat tima iz Simin Hana.

"Ispred nas je veoma bitna utakmica sa ekipom GOŠK-a. Nisam zadovoljan sa bodovnim saldom iz prethodnih utakmica, te ova utakmica će nam poslužiti da pokušamo nadoknaditi bodove koje smo izgubili do sada. Nedostajaće nam Dejan Širanović i Mirsad Hasanović, dok je Stefan Vukmirović bolovao od viroze protekle sedmice, ali nadam se da će biti spreman za sutrašnju utakmicu. Ekipa Goška nam je ostala dužna nakon našeg prvog okršaja u Gabeli , te nadam se sutra pozitivnom rezultatu", rekao je Starčević.

Fudbaler Budimir Šarčević istakao je da je atmosfera među fudbalerima jako dobra, te da ih sutra samo tri boda zanimaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno je da nas očekuje jako teška utakmica. Atmosfera  među fudbalerima je jako dobra, te sutra nas zanimaju samo tri boda. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, te sutra upisati novu pobjedu koja bi nas dovela prema sredini tabele", rekao je Šarčević.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i GOŠK-a na rasporedu je sutra sa početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi