Starčević: Veoma bitan bod za nas

Remi u tuzlanskom derbiju

Starčević: Veoma bitan bod za nas

Tuzlanski derbi između Slobode i Tuzla Cityja na kraju je završen bez pobjednika.

Meč odigran u sklopu 15. kola bh. šampionata na kraju je završen rezultatom 1:1, čime svakako zadovoljniji mogu biti gosti, koji u posljednje vrijeme baš i ne bilježe najbolje rezultate.

Nakon utakmice svoj komentar je dao trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević.

"Pokušali smo u prvom poluvremenu s igračima koje imamo u rosteru da odgovorimo agresivnosti Slobode. Nismo na neki način uspjeli, jer su oni vodili, ali izmjene koje smo napravili u nastavku su nam donijele dodatnu kvalitetu. To je donijelo šlag. Možda smo mogli doći i do pobjede da smo nastavili igrati nakon gola, što bi bilo pun pogodak, ali i ovaj bod za nas je veoma bitan", istakao je Starčević. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedini gol za Tuzla City postigao je Vojo Ubiparip. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi