Trener Krupe

Starčević: Idemo rasterećeni u Široki Brijeg

Nakon domaće pobjede nad Olimpicom, fudbalere Krupe u okviru 6. kola Premijer lige BiH očekuje težak ispit. Banjalučki tim u nedjelju gostuje Širokom Brijegu, ekipi koja u dosadašnjem dijelu šampionata nije pružila baš najbolje partije.

Širokobriježani su u pet kola uknjižili svega šest bodova, međutim, gledajući posljednju utakmicu da se primjetiti da polako ulaze u dobar ritam. Toga je svjestan i trener Krupe Slobodan Starčević.

"Ja bih krenuo od naše pobjede nad Olimpicom, kojom smo se pozicionirali na četvrto mjesto. Tako visok plasman nam godi u svakom slučaju i ta činjenica nam je omogućila da se ove sedmice u jednom miru pripremamo za gostovanje Širokom Brijegu. Široki Brijeg ima slabije rezultate na početku prvenstva, ali većina naših timova koji igraju u pretkolima Lige Evrope i Lige šampiona imaju problem nakon lošijih rezultata u tim takmičenjima. Mislim da je Široki jedna kvalitetna ekipa, sa jednim kvalitetnim trenerom, i onu polako izlaze iz rezultatske krize. Svjesni smo kvalitete koju naš rival ima, tako da smo sve to uzeli u obzir tokom priprema za ovaj meč. Bićemo rasterećeni u ovoj utakmici te ćemo kroz jednu kvalitetnu igru pokušati doći do pozitivnog rezultata", izjavio je Starčević.

Strateg Banjalučana saopštio je da u nedjeljnom meču neće moći da računa na Slobodana Milanovića, jednog od nosioca ekipe.

"Milanović je u meču sa Olimpicom doživio lom ključne kosti. To je svakako veliki hendikep za nas, ali ćemo pokušati preko Cvijanovića i Ljubenovića da nadomjestimo njegov izostanak. Milanoviću želim brz oporavak i nadam se da će se uskoro naći u sastavu".

Odbrambeni fudbaler Krupe Aleksandar Vukotić smatra da je ekipa Širokog favorit, ali takođe ističe da njegov tim na gostovanje ne ide sa bijelom zastavom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da neće biti lako protiv ekipe Širokog Brijega. Imaju veoma veliki broj kvalitetnih igrača, a svoj kvalitet pokazali su u prošlom kolu kada su kao gosti savladali Čelik. Mi u Široki Brijeg idemo sa namjerom da pružimo što bolju igru i vjerujem da možemo izboriti povoljan rezultat po nas. I njima neće biti lako jer smo već pokazali da možemo igrati sa najboljim ekipama", rekao je Vukotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti