Starčević: Igračima GOŠK-a neće nedostajati motiva

Krupa dočekuje GOŠK

Starčević: Igračima GOŠK-a neće nedostajati motiva

Nakon plasmana u polufinale Kupa BiH, fudbaleri Krupe okreću se takmičenju u Premijer ligi koje se nastavlja ovog vikenda.

Naredno premijerligaško kolo za Krupu donosi okršaj sa GOŠK-om iz Gabele, a svoja očekivanja uoči utakmice koja će biti odigrana u subotu iznio je trener Krupe Slobodan Starčević.

"GOŠK u jednoj negativnoj fazi, promijenio je trenera, ali to bi ih moglo probuditi, jer novi trener uvijek donosi neku novu energiju i igrače tjera na dokazivanje. Imamo iskustva sa ekipama koje je Feđa Dudić vodio protiv nas, uvijek su igrali izuzetno čvrstu odbranu i kroz dobru i brzu tranziciju po osvojenoj lopti i znali su da nas ugroze takvom igrom", kazao je Starčević, dodao:

"Ja takav koncept i način igranja očekujem i u ovoj utakmici. Mi ćemo se za to pripremiti i nadam se da ćemo adekvatno odgovoriti i sa još jednom pobjedom se učvrstiti na poziciji koja vodi u Ligu za prvaka", podvukao je trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Krupe i GOŠK-a na rasporedu je u subotu u Krupi na Vrbasu s početkom u 13:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi