Prihvaćena ostavka Muse, Dudić novi trener GOŠK-a

Tim iz Gabele dobio novog šefa struke

Prihvaćena ostavka Muse, Dudić novi trener GOŠK-a

S. Mlaćo, foto: EPA

Nakon jučerašnjeg poraza od Radnika (0:1), NK GOŠK je ostao bez šefa struke.

Naime, Slaven Musa zbog krize rezultata je odlučio podnijeti ostavku, odnosno dati svoj mandat na raspolaganje Upravi kluba.

"Održali smo sastanak i prihvatili ostavku Slavena Muse. Razišli smo se prijateljski, to je sjajan čovjek i veliki stručnjak, te mu želimo sve najbolje u budućnosti. Zahvaljujemo mu se na svemu što je učinio za naš klub, ali promjena nam je bila potrebna", istakli su iz NK GOŠK za SportSport.ba.

Također, za SportSport.ba je povrđeno da će novi šef struke tima iz Gabele biti Feđa Dudić, koji će sutra odraditi svoj prvi trening i predstaviti se igračima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dudić (34) nekada prvi golgeter Premijer lige BiH, posljednji trenerski angažman imao je u NK Travnik, a iza sebe ima veliko igračko iskustvo. Radi se o ambicioznom stručnjaku koji će, vjeruju u Gabeli, biti pozitivna šok terapija za klub i nogometaše u ostvarivanju cilja, a to je opstanak u Premijer ligi BiH.

GOŠK u narednom kolu Premijer lige gostuje Krupi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti