Starčević: Zaslužili smo remi
FOTO: D. Kurbegović

Reakcije nakon meča protiv Italije

Starčević: Zaslužili smo remi

H. Zilić

Mlada U21 reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtom kolu kvalifikacija za EURO poražena je od reprezentacije Italije rezultatom 1:2 u utakmici koja je odigrana u Zenici na stadionu Bilino polje.

Nakon meča komentar je dao selektor Zmajića, Slobodan Starčević koji je naglasio da su naši momci zaslužili poztivan rezultat.

"Ako govorimo o drugom poluvremenu moglo je biti drugačije po nas u rezultatskom smislu, međutim utakmica ima dva perioda igre. Napravili smo dvije greške nakon prekida i vjerovatno iz velikog respekta prema kvalitetnoj ekipi Italije, u prvom poluvremenu smo bili u podređenom položaju", rekao je Starčević i dodao:

"U drugom dijelu potpuno drugačija slika i igrom smo zaslužili barem neriješen rezultat. Međutim, ako cijelu utakmicu nismo na nivou onda ne možemo ni očekivati više. Hrabri me igra iz drugog poluvremena i nadam se da ćemo u Luksemburgu u narednom kolu doći do bodova."

Mladi reprezentativci BiH u Luksemburg putuju 10. oktobra, a utakmica će biti odigrana dva dana poslije u 16:30 sati na stadionu Emile Mayrisch u Eš Sir Alzetu.

Top Komentari

Nije.bitno
Znaci uvijek nam je zasluzili smo remi ili pobjedu. Pa gdje su remi i pobjede?
4 0
kostro
Bas me nasmija ovaj Starcevic
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi