9

Komentari (9)

rodjak
Vidit ce mo Starcevicu,vidit ce mo ,nisi jos zeca uhvatio a nalozio si veliku vatru :)
BN78
Mostarci mogu do bodovo,posto će Radnik biti korektan pa neće paliti reflektore,pa će uslovi za igru biti isti za oboje ekipe,a u slučaju da je Radnik odredio noćnu utakmicu u tri boda Radnika tada ne bi bilo nikakve sumnje,čisto da se gosti osjećaju kao kod svoje kuće,znali da utakmicu igraju po dnevnom svjetlu.??
VelezMostar
Znaš li da si glup???
rodjak
sta je pisac htije da kaze ????,to Radnik naviko na utakmice pod reflektorima a mi nismo,a usha idi beri kupus
zgembo.popuslic
"otkako je na klupi radnika bijeljinski tim jos nije primio go i skocili su na cetvrto mjesto"... ko da je 100 utakmica proveo na klupi a ne jednu jedinu... joj novinara i recenice, reko bi covjek ovaj trener napravio nevjerovatan uspjeh
Ljacmu1
Glatka pobjeda. Veležu fali pola ekipe, a i sam im je trener više puta javno govorio praktički da su im rezerve za ******.
Mostar
Budemo videl seronjo
VelezMostar
Eh neka te i ovdje ima. Fan
1981mostar
"u sta uopce ne sumnjamo" volim ove izjave
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.