Starčević: Možemo biti zadovoljni prikazanim

Trener Krupe

Starčević: Možemo biti zadovoljni prikazanim

Fudbaleri Krupe odigrali su četvrti pripremni meč u Ohridu te upisali drugi poraz.

Bolja od bh. premijerligaša bila je ekipa Spartaka iz Subotice, koja je slavila sa 2:1.

Izabranici Slobodana Starčevića poveli su u 42. minutu preko Zorana Milutinovića, ali su u nastavku posustali i dozvolili Spartaku da dođe do rezultatskog preokreta.

"S prvim poluvremenom maksimalno sam zadovoljan, jer ekipi Spartaka ŽK nismo dozvolili nijedan šut u gol, dok smo gospodarili u sredini terena preko naših raspoloženih veznih igrača, sa stalnom prijetnjom za golmana Jovića u napadu. U 42. minutu iskusni Milutinović je postigao gol tako što je iznenadio slabo postavljenog Jovića. U drugom je igrala mladost Krupe, koja se uglavnom branila i iz takve igre primili smo dva gola na centaršut sa strane na najbolje napadače Spartaka u 75. i 90. Mudrinskog i iskusnog Purovića! Tako nam je nedostajao minut da kao i u drugoj utakmici protiv Škupija ne uđemo u rezultatski deficit, ali ako posmatramo oba poluvremena možemo biti maksimalno zadovoljni prikazanim", rekao je Starčević za klupski sajt.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa će u Makedoniji odigrati još jednu pripremnu utakmicu, a za rivala će imati ekipu Rabotničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi