Starčević: Nadam se osvajanju nova tri boda

Trener ekipe iz Simin Hana optimističan pred sutrašnji duel

Starčević: Nadam se osvajanju nova tri boda

E. Dindić

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Tuzla Cityja i Krupa na Vrbasu. 

Tim povodom u prostorijama kluba u Simin Hanu organizovana je press konferencija za medije. Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Tuzla Cityja Slobodan Starčević i fudbaler Nermin Crnkić. 

"Krupa je pokazala da je kvalitetna ekipa posebno u gostima. Mi imamo cilj da sutra osvojimo tri boda da podignemo atmosferu i da krenemo ka sredini tabele. Iskreno mislim da nam je tu mjesto i želimo da budemo na tom mjestu, a Krupa je idealna prilika. Što se tiče odustnih fudbalera mi nemamo sada problema nekih velikih sem Stefana Vukmirovića koji zbog tri žuta neće biti u kadru za sutrašnju utakmicu. Očekuje nas sigurno težak period poslije ove utakmice i raduje me da će svi biti na raspolaganju u budućem periodu, kada nas očekuje težak tempo utakmica. Gosti iz perioda koju sam ja vodio i Krupe sada je ta da su oni ostali bez nekoliko važnih fudbalera, sigurno je da su dosta slabiji nego u onaj period kada sam ih ja vodio. Međutim ni u jednom trentuku ih ne smijemo podcijeniti i moramo dati sve od sebe sutra za nova tri boda", rekao je Starčević

Fudbaler Tuzla Cityja Nermin Crnkić istakao je optimizam pred sutrašnji susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogli smo možda i bolje protiv Čelika, ali šta je bilo ostavljamo iza sebe idemo dalje. Krupa je dobra ekipa znaju da igraju u gostima, ali mi ćemo sve od sebe dati da dođemo do tri boda što bi nam bilo idealno", kazao je Crnkić.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Krupe na rasporedu je sutra sa početkom u 16:00 h.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije