Starčević je bio zadovoljan rezultatom, ali i igrom dvojice najvećih zvijezda u svojoj ekipi, Ubiparipa i Stojčeva.

Trener Tuzla Citiya nakon remija u Zenici

Starčević: Ubiparip će biti veliko pojačanje, Stojčev polako hvata pravu formu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Tuzla Citiya večeras su na Bilinom polju odigrali 1:1 protiv domaćeg Čelika. Izabranici Slobodana Starčevića u prvom poluvremenu su bili mnogo bolja ekipa, dok je u drugom dijelu Čelik pokazao više. Na kraju može se kazati i najrealniji rezultat utakmice i podjela bodova.

Gostujući trener bio je zadovoljan rezultatom na kraju utakmice, a u narednim utakmicama očekuje da realizacija, konačno bude na višem nivou.

"Dobra fudbalska predstava, bilo je golova, penala, kartona, ono što sam i ranije kazao iz utakmice u utakmicu smo sve bolji. Moram kazati da smo danas kontra sebe imali jednu kvalitetnu ekipu, karakternu, koja se digla nakon zaostatka od jednog gola, te su uspjeli doći do izjednačenja i skoro nas doveli u problem da ovu utakmicu izgubimo. Dobro je nakon nekoliko utakmica u kojima smo dobro igrali, ali na kraju poraženi, danas smo isto igrali dobro, ali uzeli bod i to je napredak. Spremamo se za naredne utakmice, igramo dvije kući i vjerujem u još bolje rezultate", ističe Starčević.

Tuzla City ima veliki problem s realizacijom, ali vjeruje da će dolaskom Ubiparipa i to popraviti

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imamo probleme s realizacijom, ali danas se vidjeli da će veliko pojačanje za nas biti Ubiparip, pa i Stojčev, koji je u mahove igrao dobro. Imamo neke igrače, koji fizički nisu još na najvišem nivou, ali vjerujem da ćemo uz ovaj koncept igre u narednim kolima biti sve bolji", kazao je Starčević.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
A sada Starcevicu, da u narednom kolu po svaku cijenu pobijedis bivsi klub koji si trenirao. A i oni ce bez sumnje zapeti iz sve snage da pobijede tebe i tvoj novi klub. Zato ce biti veoma zanimljivo vidjeti ko ce se na kraju radovati: ti ili tvoj bivsi klub FK Krupa.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi